Kunststof

Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur. Dat betekent een aanzienlijke besparing op de vervangingskosten. Bovendien zijn kunststof kozijnen, -deuren en -ramen onderhoudsarm. Reinigen en smeren is het enige wat nodig is. Schilderen, beitsen of lakken ter verduurzaming is overbodig.

Aluminium

Aluminium ramen en -deuren geven een warm gevoel. Het elegante en stijlvolle aluminium kozijn straalt vertrouwen en veiligheid uit. Het technisch uitgekiende concept biedt duurzame oplossingen voor alle bouwwensen. Door de opbouw van de profielen – een binnen- en buitenprofiel uit aluminium verbonden door een thermische onderbreking uit kunststof – zijn verschillende binnen- en buitenkleuren toe te passen. Kozijnen van aluminium zijn tegenwoordig uitstekend isolerend en voldoen aan de nieuwste isolatienormen.

Hout

Hout is één van de best isolerende materialen die de natuur heeft. Daarom is hout een prima keuze als u een klassieke uitstraling wilt koppelen aan een energiezuinig kozijn. Door de moderne fabricagemogelijkheden kan Cor van Laar Kozijntechniek u alle vormen en variaties houten kozijnen aanbieden.