Cor van Laar Kozijntechniek is al lange tijd als sponsor betrokken bij KVS.

Naast het feit dat Cor van Laar een warm hart toedraagt aan sport in het algemeen is Jan de Jong een direct verlengstuk van de organisatie met de club. Jan de Jong is als technisch manager werkzaam binnen het bedrijf en spelend lid bij KVS. Mede door zijn inzet is het sponsorcontract verlengd.

Het volledige wedstrijdprogramma van KVS wordt vanaf heden mede mogelijk gemaakt door Cor van Laar Kozijntechniek: Programma

Cor van Laar Kozijntechniek is sinds 1982 actief met kozijnen! De wortels liggen in het dorp Scheveningen waar ambacht en vakmanschap van oudsher hoog in het vaandel staan. Geruime periode hebben we u mogen adviseren vanuit de showroom aan de Westduinweg 73 in Scheveningen. Door de aanhoudende vraag en groei van ons bedrijf zijn wij uit ons ‘hoekje’ gegroeid en inmiddels verhuisd!

We zijn verheugd u vanaf heden te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Wassenaar, waar we u graag vrijblijvend informeren over onze producten en u kunt blijven kiezen voor kwaliteit! Neem vrijblijvend contact met ons op. Laat u adviseren en misschien vindt u de oplossing voor uw woning of project wel bij ons. Of u nu kiest voor een kunststof-, aluminium of houten kozijn… bij Cor van Laar Kozijntechniek bent u aan het juiste adres!

Benieuwd naar meer informatie over onze producten, verhuizing of wilt u een vrijblijvende offerte? Kijk verder op onze website, bel: 070-358 59 94 of mail ons: https://info@corvanlaar.nl

Een sportieve groet!

Cor van Laar Kozijntechniek