Vaak wordt gedacht dat een reparatie aan bestaande (verouderde) kozijnen onmogelijk is. Echter, niets is minder waar! Voor het verhelpen van calamiteiten bij inbraak of lekkage, preventief onderhoud en reparatiewerkzaamheden hebben wij een deskundige service partner; Kozijn Service Nederland.

 

Bij Kozijn Service Nederland kunt u terecht voor service aan alle soorten en materialen kozijnen, ook als Cor van Laar deze niet heeft geplaatst. Geheel merkonafhankelijk; dus ongeacht het materiaal of profiel is er altijd een passende oplossing. Kozijn Service Nederland heeft zich gespecialiseerd in het herstellen en repareren van bestaande kozijnen. Door het specialiseren van kozijnonderhoud te combineren met de juiste werkwijze gaat geen reparatie te ver en is bijna alles mogelijk! Bij het melden van een storing kan altijd direct een afspraak worden gemaakt en wordt een calamiteit snel verholpen. Door de online koppeling tussen planning en servicewagens kunnen vragen altijd direct worden beantwoord. 

 

De service streeft naar 100% “first time fixing”. Echter door de grote diversiteit aan soorten, merken en systemen is dit helaas niet mogelijk. In 80% van de storingen kan directe oplevering echter wél worden gegarandeerd. Indien tijdens het eerste bezoek een storing niet direct kan worden verholpen ontvangt u een gedetailleerde offerte. Zodra opdracht voor herstel wordt gegeven zal de reparatie in het vervolg bezoek worden opgeleverd. Na de oplevering werkt uw kozijn maximaal en kunt u genieten van een optimaal gebruiksgemak. 

 

Naast het verzorgen van reparaties bent u ook hier op het juiste adres voor kozijnonderdelen, rubber en profielen. Neem vrijblijvend contact op met de reparatiespecialist van kozijnen, hang- en sluitwerk;

Waalsdorperlaan 22c
2244 BN Wassenaar
070 331 90 85
www.kozijnservicenederland.nl